Krut & Vilja

Krut och Vilja test kundcase

Utbildning och workshop om sociala medier

Vad: Sociala medier / Utbildning / Strategi

Krut & Vilja drivs av energiska Hannah – rörelseinspiratören som vill ändra synen på träning och hälsa. Inför det stora klivet ut som egenföretagare ville Hannah bli vass på sociala medier. Creating Unagi anordnade en utbildning och workshop med målet att tillgodose kunden med rätt verktyg för att kunna driva vidare sina kanaler på egen hand.

Uppdraget

Krut & Vilja är rörelseinspiratören som ville ta hjälp av sociala medier för att möta sina potentiella kunder. Men hur? Inför klivet ut som egenföretagare ville Hannah vässa sina kunskaper om sociala medier, och i synnerhet Instagram. Eftersom hon fortsatt ville sköta sina kanaler själv gav vi henne pusselbitarna som behövdes för att lyckas på egen hand.

Resultat

Resultatet blev en 3 timmar lång privat utbildning och workshop över zoom. Under första halvan guidade Creating Unagi Hannah genom Facebook och Instagrams värld – rättare sagt en crash course i hur deras algoritmer fungerar och vad man bör tänka på för att lyckas i kanalerna. Under sista halvan hade Creating Unagi förberett en workshop med målet att tillsammans sätta en sociala medier-strategi för Krut & Vilja, med mål, målgrupper, innehålls- och annonsstrategi. Inför workshopen gjorde Creating Unagi en analys av Krut & Viljas befintliga kanaler. Leveransen blev, förutom utbildningstillfället, en fullskalig sociala medier-strategi.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Fler kundcase

Mestro

Mestro

Innehåll skapat från ovan.