1 r.o.k

En hemsida som visar tydliga resultat

Vad: Webbproduktion / Webbdesign / Innehåll

1 r.o.k är byggföretaget med stor passion för kvalitet. Det är med glödande ögon som bygget fortskrider, allt för att se kundernas nöjda blickar när det är dags för leverans. Vi skapade en enkel men modern hemsida med stort fokus på bilder och tidigare projekt.

Uppdraget

Byggföretaget 1 r.o.k var i behov av en enkel hemsida som på ett smidigt sätt kan erbjuda besökaren en överblick av deras tidigare projekt. Detta eftersom de vill att kunden ska få en inblick i vilken typ av arbeten som utförs – och vilken kvalitet som erbjuds. Hemsidan behövde vara smidig att använda på olika skärmstorlekar och enkel att navigera på.

Resultat

För att visa företagets passion för kvalitet har vårt fokus varit att på ett smakfullt sätt väva in bilder från tidigare kundprojekt på samtliga sidor. Detta för att skapa en enhetlig webbdesign samt få besökaren att vilja se mer.

För att göra det enkelt att navigera kring tidigare projekt skapade vi ett galleri som presenterar projekten på ett överskådligt sätt. Sidan utvecklades med responsiv design vilket gör att den är snygg och användarvänlig på samtliga enheter.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Fler kundcase