Lia & Sol Yoga

En modern hemsida på tre språk

Vad: Webbproduktion / Webbdesign / Innehåll

Lia & Sol Yoga är vännerna Maria och Solveigs passionsprojekt. De anordnar yogaresor med Sverige och Tyskland som marknad. Deras unika projekt kräver en dynamisk hemsida  med stort fokus på text och bild som inger rätt känsla. Resultatet blev en modern men personlig hemsida på tre språk: svenska, tyska och engelska.

Uppdraget

Det började med ett enklare fotoprojekt, där vi på Creating Unagi fick i uppdrag att dokumentera en av deras omtyckta yogaresor till Slovenien. Maria och Solveig har som vision att skapa en plats för avkoppling – och på kullen i Slovenien, under det stora mullbärsträdet, är det svårt att inte finna ro. Denna känsla av välbefinnande är något vi verkligen har velat ska lysa igenom i såväl fotografier som hemsida och grafiska produkter.

Målet med hemsidan är att kunna inspirera och informera, och på så sätt sälja fler resor. Den ska vara enkel att uppdatera med nya event. Stort fokus har legat på användarupplevelsen och en genomtänkt webbdesign.

Resultat

Projektet resulterade i 150 bilder och en modern, men personlig, hemsida. Jämsides fotografering, innehållsskapande och frontendutveckling togs det fram nya wireframes och en unik design som speglar yogaresornas karaktäristiska känsla. Hemsidan är utformad för maximal tillgänglighet och användarvänlighet.

Hemsidan är mobilanpassad och utvecklad för enkel navigering. För att kunna nå de olika marknader är den publicerad på tre språk: engelska, tyska och svenska. För att inge rätt känsla ligger det ett stort fokus på bilder, utan att hemsidan för den sakens skull blir för tung och laddtiden för långsam.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Fler kundcase