Potato Plastic

En lekfull hemsida med ett seriöst budskap

Vad: Webbproduktion / Webbdesign / Innehåll

Potato Plastic omvandlar potatisavfall till ofarliga plastprodukter. Detta innovativa start-up är definitivt här för att stanna och det ville de visa med en ny, uppdaterad hemsida.

Uppdraget

Redan tidigt i samarbetet hade Potato Plastic en klar bild över vilken känsla de ville förmedla genom sin hemsida. Den skulle bli lekfull, med mycket färg och karaktär men samtidigt inte slarva bort deras syfte; att ta sig an kampen mot plasten. Hemsidan skulle vara enkel och slimmad – och förmedla deras budskap i ett välpaketerat format utan att lämna några oklarheter men desto mer nyfikenhet.

Resultat

Resultatet blev en lekfull och modern hemsida med stort fokus på design och genomtänkt innehåll. Deras formspråk genomsyrar hela sidan där grafiska produkter med inspiration från produktens huvudingrediens ombonar sidan från topp till (sid)fot. Sidan är SEO-anpassad och optimerad för såväl desktop som läsplatta och mobil. För att sidan ska fungera och vara uppdaterad valde Potato Plastic att beställa vårt avtal för webbyråkrati där vi ser till att hemsidan är felfri och uppdaterad.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Fler kundcase