Digital byrå i Göteborg

Webbproduktion, innehåll & digital marknadsföring

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa dig med

Hemsida i WordPress

Design, strategi, produktion, drift & underhåll. Allt du behöver för att sätta upp och hålla igång din hemsida.

Högklassigt innehåll

Oavsett om det gäller text, bild eller grafisk design är det viktigt att innehållet på dina plattformar är enhetligt och dansar i takt till samma låt.

Digital marknadsföring

Förbättra din digitala närvaro med hjälp av SEO-optimering, analys och sociala medier. Detta är kärnan i digital marknadsföring, och ger dig mätbara resultat för ett rimligt pris.

Om oss

Vi ger ditt företag digital stolthet

Välkommen till vår digitala värld. Creating Unagi ger ditt företag digital stolthet. Vi sysslar med webbproduktion, innehållsproduktion och digital marknadsföring. Baserat i Göteborg, med nomadiska värderingar, brinner vi för att göra internet lite snyggare och mer tillmötesgående. Vi ser helt enkelt till att din digitala närvaro hamnar i ett tillstånd av total medvetenhet.

Utvalda kundcase

Potato Plastic

En lekfull hemsida med ett seriöst budskap

Nordic Juridik

Modern och stilren hemsida till juristbyrå

Julia’s Days Off

En SEO-optimerad blogg med fokus på innehåll

Har du koll på din unagi?

Unagi = a state of total awareness

Visste du att 26 % av webbanvändarna undviker svårnavigerade hemsidor? Din framtida kund förtjänar en snygg, snabb, säker, responsiv och säljande hemsida. Har du inte det kommer kunden troligtvis välja ett företag som har det.

En stark digital närvaro är a och o när det kommer till att möta dina kunders behov. Att finnas där när din kund behöver dig. Med rätt information, på rätt plats och i rätt tid. Vi kallar det unagi.

Let’s talk