Om oss

Välkommen till vår digitala värld. Bakom Creating Unagi finns Viktor och Julia, en kreativ duo som hjälper företag att växa genom branding, kommunikation och marknadsföring.

Vilka är Creating Unagi?

Bakom Creating Unagi finns vi – Viktor och Julia. Vi är ett kreativt par som värdesätter frihet och går igång på genomtänkta kommunikationsinsatser. Vi gillar allt som har med branding, design, affärsutveckling, sociala medier, webbutveckling, SEO, copy och fotografering att göra. Med Creating Unagi har vi tagit det vi gillar och är bra på och förvandlat till en verksamhet.

Vi har en idé om en värld utan gränser och begränsningar. Beslutet att starta Creating Unagi tillsammans grundar sig i den idén. Vi har därför som vision att bygga hela vår verksamhet digitalt – så att både vi och våra kunder blir platsoberoende.

Varför välja Creating Unagi?

One-stop-shop

Vårt mål är att vara en partner som hjälper er med allt från att paketera ert varumärke till att bygga strategier, för att sedan förverkliga dessa med webb och digital marknadsföring. Hos oss kan ni känna er väl omhändertagna och vara trygga med att era digitala satsningar blir lyckade. 

Dynamiska webbplatser

Vi utvecklar webbplatser med det kraftfulla verktyget Divi Builder i CMS-systemet WordPress. Med Divi skapar vi en unik hemsida vars design och funktionalitet enkelt kan uppdateras i takt med att er verksamhet växer. Är du som kund intresserad av att själv kunna skapa nya sidor, justera eller publicera blogginlägg kan vi enkelt lära er hur ni gör.

Personlig service

Vi tror på starka relationer, framförallt eftersom det bäddar för bättre samarbeten och mer träffsäkra insatser. Med uppdraget i centrum ser vi inte bara till att leverera i tid utan även att vi har trevligt längs vägen.

Såhär jobbar vi i webbprojekt

Att ta fram en hemsida från start till mål är en komplex process. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd. För att säkerställa det har vi tagit fram en projektmetod som vi utgår från när vi tar fram en hemsida. Den innehåller 6 steg – från förstudie till uppföljning.

01. Förstudie

För att kunna bidra med digitala strategier behöver vi lära känna er som kund och era digitala utmaningar. Detta, i kombination med ständig omvärldsbevakning, lägger grunden för den systemarkitektur som behöver vara på plats innan projektet drar igång.

02. Design

Med input från förstudien tar vi ett helhetsgrepp kring designen där vi med en grafisk manual som bas tar fram ett digitalt språk som går i linje med ert varumärke. Baserat på önskat innehåll samt färg, form, typsnitt och logotyp tar vi fram ett designförslag som paketeras och tas upp för diskussion.

03. Innehållsproduktion

En professionell och affärsdrivande hemsida kräver innehåll av hög kvalitet. En hemsidas innehåll brukar framförallt bestå av bilder och texter i kombinations med grafiska produkter som logga och ikoner. Beroende på projekt kan det bli aktuellt för er som kund att återkomma till oss med material, annars ser vi till att ta fram det för er.

04. Webbproduktion

När strukturen, designen och innehållet är bestämt ska hemsidan monteras. Detta gör vi på vår webbserver med hjälp av plattformen WordPress kombinerat med speciella drag & drop-verktyg vilket resulterar i en snabb, säker och responsiv hemsida med utrymme att utvecklas i takt med ert företag.

05. Leverans

Nu är vi klara och det är dags för överlämning av hemsidan. Sidan flyttas nu till er domän och de sista finjusteringarna görs. För att er nya hemsida ska fungera behöver den viss omsorg. Sköts inte detta ordentligt kan vissa funktioner upphöra, kommunikationsvägar kan blockeras och i värsta fall kan hemsidan krascha. Med vårt avtal för webbyråkrati hjälper vi er att hålla er hemsida felfri och uppdaterad.

06. Uppföljning

Ni kan vara lugna – vi finns kvar även när projektet är avslutat. Även fast ni inte har tecknat avtal för webbyråkrati svarar vi gärna på frågor kring er leverans. För att veta mer om hur er hemsida utvecklas hjälper vi er gärna med att ta fram rapporter med data kring er digitala närvaro.

Behöver ni hjälp med er digitala närvaro?

– kontakta oss för en kostnadsfri offert.