Tjänster

Vi bygger upp och stärker ert varumärke genom att vässa er digitala närvaro. Förutom att bygga affärsdrivande hemsidor hjälper vi ert företag att producera innehåll till era digitala kanaler – och ser till att ert budskap når era kunder med hjälp av effektiv digital marknadsföring.

Hemsida i WordPress

Uppdatera till en ny, modern hemsida till ert företag. Vi hjälper er med strategi, design, produktion, drift och underhåll – allt ni behöver för att sätta upp en användarvänlig och affärsdrivande hemsida. Vill ni slippa oroa er över saker som e-post, serverlagring och WordPress-uppdateringar?
Ingen fara, vi löser det.

Förstudie och kravställning

För att skapa en riktigt lyckad hemsida är det viktigt att identifiera vilka insatser som krävs för att nå önskade mål. Därför är vi noga med att göra en ordentlig förstudie.

Webbdesign

Vi skräddarsyr användarvänliga hemsidor som går i linje med ert varumärke – med en noga uttänkt hierarki och ett formspråk som väcker intresse.

Webbproduktion

Från idé och koncept till färdig hemsida. Vi utvecklar säkra hemsidor i WordPress med responsiv design och möjlighet att bygga om och skala upp.

Webbyråkrati

Sov gott om nätterna med vetskapen om att er hemsida fungerar som den ska. Vi ger den omsorg och löpande uppdateringar med vårt avtal för webbyråkrati.

Innehåll

Vi producerar relevant innehåll som bygger ert varumärke. Oavsett om ni behöver en punktinsats i form av foto, film eller grafik – eller en affärsdrivande content marketing-strategi som omvandlar era besökare till kunder. Vi skriver också text som uppskattas av både människor och spindlar (sökmotorernas alltså).

Innehållsstrategi

Strategin är ett måste om er satsning på content marketing ska ge effekt. Den fastställer syfte och mål, vem er målgrupp är, vilka kanaler ni bör finnas i och riktlinjer för vilken typ av innehåll som ska produceras.

Grafik

Grafiska element, som ikoner eller infographics, ger dina digitala kanaler liv och gör dem enklare att förstå.

Text

För att skriva text som uppskattas av både människor och sökmotorer behövs kreativitet, analytisk förmåga och noga avvägningar. Vi skriver välarbetade texter optimerade för att ge er hemsida mer trafik.

Foto & film

Behöver ni nya produktbilder eller varumärkesbilder? Vill ni fotografera eller filma ett event, eller uppdatera er bildbank med drönarbilder? We’ve got you covered.

Digital marknadsföring

Med hemsida och innehåll på plats är det dags att höras, synas och sälja. Med vår digitala marknadsföring får ni kostnadseffektiva och mätbara resultat. Oavsett om ni vill ta sociala medier, synlighet i sökresultaten eller annonsering till nästa nivå.

Analys & strategi

För att lyckas med sin marknadsföring krävs en tydlig strategi med mätbara mål – men också löpande analys för att läsa av vad som fungerar. Vi ser till att skapa en digital strategi som går i linje med era tillväxtmål.

Digital annonsering

Med digital annonsering når ni era kunder när de är som mest mottagliga för era budskap. Vi hjälper er att optimera era annonser så att ni får mest möjliga effekt per krona.

Sociala medier

Stärk ert varumärke, skapa en relation till målgruppen och öka trafiken till er hemsida med sociala medier. Vi hjälper er att sätta en tydlig riktning så att ni når era mål.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att få era sidor att ranka högt bland sökresultaten på Google, på sökfraser som är relevanta för er och de som är intresserade av ert erbjudande.

Kontakta oss för kostnadsfri offert