Julia’s Days Off

En SEO-optimerad reseblogg med fokus på innehåll

Vad: Webbproduktion / Webbdesign / Innehåll

Julia’s Days Off är en reseblogg som kombinerar två passioner: resor & fotografering. Här ligger stort fokus på högkvalitativt och SEO-optimerat innehåll, på en webbplats som blir större för varje blogginlägg som skrivs. Julia’s Days Off är medgrundaren Julias första hemsideprojekt – och grunden till att Creating Unagi existerar.

Uppdraget

Julia’s Days Off är en reseblogg med syfte att inspirera till resande. För att kunna göra det krävs smarta upplägg av värdeskapande innehåll och nya sätt att presentera det på. En hemsida med mycket information och som ständigt ska växa ställer höga krav på bra användarupplevelse. I en bransch med många aktörer krävs även genomtänkta insatser för att kunna synas på olika sökmotorer.

Resultat

Resultatet blev en uppfriskande modern hemsida med stort fokus på design och värdeskapande innehåll. För att generera så mycket trafik som möjligt in på sidan är såväl struktur som design och innehåll optimerat för sökmotorer. Bloggen och dess olika kategorier är utformade för maximal användarvänlighet, med möjlighet att ständigt växa i takt med att nya blogginlägg skrivs. Det ligger stort fokus på bilder, utan att hemsidan för den sakens skull blir för tungrodd. Creating Unagi har designat och utvecklat hemsidan från grunden i WordPress. Allt innehåll på sidan, såväl text som bild, är framtaget av oss.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Fler kundcase

Mestro

Mestro

Innehåll skapat från ovan.