Västra Veddökilen

Ny hemsida som andas Bohuslän

Vad: Webbproduktion / Webbdesign / Innehåll

Söder om Fjällbacka längs Bohusläns kust ligger Veddökilen. Här planeras det för en ny småskalig bebyggelse i klassisk bohuslänsk stil. För att sätta platsen på kartan även digitalt tog vi fram en stilren hemsida som återspeglar den känsla och atmosfär som är en del av framtidsvisionen.

Uppdraget

Företaget bakom Västra Veddökilen, Veddökilen Properties, var i behov av en plattform där deras intressenter kunde få insyn i projektet och svar på sina vanligaste frågor. Uppdraget blev därför att skapa en hemsida med syfte att informera dessa intressenter om projektets framfart och göra det enkelt att hålla hemsidan uppdaterad när nya beslut kring projektet tas.

Resultat

För att ge området rättvisa togs en stilren men informativ hemsida fram. Hemsidan har ett stort fokus på konceptbilder av området och en struktur som guidar besökaren genom hemsidan utan krångel. För att lätt kunna navigera används ankarlänkar i en meny som ständigt är närvarande. I den överskådliga FAQn kan man enkelt addera fler frågor när behovet finns.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Fler kundcase

Mestro

Mestro

Innehåll skapat från ovan.